]

Piercings en boegroe

Piercings

Ontdek hier de prijzen, meer informatie en onze werkwijze voor het piercen.
Meer informatie
Boegroe balletjes

Boegroe

Wil je meer informatie over het zetten van een Boegroe? Klik dan hieronder.

Piercings

De beste piercings van Amsterdam!

Bij Cash and Glory zet Nesh zo goed als alle soorten piercings,inclusief intiem piercings. Alle sieraden zijn ASTM F136 titanium en dus nikkelvrij. We hebben oa sieraden van Industrial Strength, Junipurr, Kiwi Diamond en Neometal. Voor het laten zetten van een piercing heb je geen afspraak nodig, je kan gewoon binnen komen lopen tot 17.30u.
piercing zetten amsterdam

Zo zetten we je piercing

Voordat we gaan piercen vragen we je om een formulier in te vullen. Dan hebben wij alle informatie om je zo goed mogelijk te helpen. We gaan daarna alle vragen beantwoorden die je nog mocht hebben met betrekking tot de piercing. Het daadwerkelijk zetten van de piercing gebeurd pas als jij je hier goed bij voelt. 

piercingshop amsterdam zuidoost

Hier gaan we je helpen

Onze piercingshop is geheel ingericht volgens de GGD richtlijnen en we werken 100% hygiënisch. Zo minimaliseren we het risico op een infectie. We gaan rustig te werk en hebben alle aandacht voor jou. We beginnen pas wanneer jij er klaar voor bent!

Het plaatsen van je piercing

Of je nu voor het eerst een piercing laat zetten of niet, het blijft spannend! Dat is begrijpelijk en we beginnen pas wanneer jij er klaar voor bent. Hier beschrijven we vast wat je ongeveer kunt verwachten. 

Voor het zetten van de piercings beschikken wij over een aparte ruimte, waar je alle privacy hebt bij onze vrouwelijke piercer. Alle piercings worden eerst met een steriele stift op de huid afgetekend zodat je precies kan zien waar de piercing komt te zitten. De piercing zelf is een kort momentje van pijn, voorbij voor je het in de gaten hebt.

piercing nazorg product

Nazorg voor je piercing

Als je piercing gezet is krijg je uitleg over hoe en waarmee je je piercing moet verzorgen. Deze informatie krijg je ook mee op een briefje, dan kan je het thuis nog eens op je gemak nalezen. Voor optimale verzorging is bij ons de Neilmed piercing spray verkrijgbaar. 
Piercings amsterdam cash and glory

We werken 100% hygiënisch 

We werken 100% volgens de GGD richtlijnen en meer. Door Nesh haar uitgebreide piercing ervaring werkt ze veiliger en schoner dan de algemene GGD regels. We gebruiken speciale apparatuur om alle benodigdheden schoon te maken en te steriliseren. 

Leeftijd voor het zetten van een piercing

Houd er rekening mee dat kinderen onder de 12 jaar niet gepierced mogen worden en dat kinderen tussen de 12 en 16 jaar met hun ouder of voogd moeten komen (oma's,tantes, zusjes, nichtjes etc zijn NIET bevoegd om te tekenen) , en dat jullie je allebei moeten kunnen legitimeren met een rijbewijs, ID kaart of paspoort. Bij mensen onder de 18 jaar worden geen intiem en tepel piercings gezet. Boven de 16 mag je alleen komen, wel graag met ID.

FOTOS/KOPIETJES VAN ID'S WORDEN NIET GEACCEPTEERD!

Wat kost het laten zetten van een piercing?

De kosten van het zetten van de piercing is afhankelijk van welke piercing je precies neemt (de locatie op je lichaam), en welk sieraad je uitkiest. Voor heel veel piercings hebben we een uitgebreide keuze in sieraden, van minimalistisch tot ultiem bling! Ook komen er bijna elke maand nieuwe sieraden binnen, voor je nieuwe en bestaande piercings!

Kosten piercing zetten:

* Vanaf prijzen afhankelijk van sieraad keuze

Piercing oor:

Kraakbeen oor v.a. € 80,-

Industrial € 80,-

Orbital € 80,-

Piercing gezicht:

Wenkbrauw v.a. € 100,-

Bridge v.a. € 100,-

neus:

Neusvleugel v.a. € 80,-

Septum v.a € 100,-

oraal:

Lip v.a.  € 80,-

Tong  v.a € 80,-

Tongweb  v.a € 100,-

Smiley v.a. € 80,-

Lichaam:

Tepel v.a  € 80,- (2= v.a.€ 150,-)

Navel v.a. € 100,-

Intiem v.a  € 100.-

Stretchen:

Per oor € 15,-

Intiem prijs op aanvraag


Wisselen:

Sieraad wisselen per stuk € 5,-

Bekijk hier de piercing portfolio van Nesh

Weet je al wat je wil? Kom dan gewoon langs in de shop!

HUISREGELS

Om de ervaring voor iedereen zo goed mogelijk te maken, werken wij met huisregels. Deze kun je lezen door op de button hieronder te klikken.