]

Boegroe laten plaatsen

Boegroe balletjes

Boegroe plaatsen

Het plaatsen van een boegroe houdt in dat er onder de huid van de penis een balletje wordt geplaatst. Dit balletje zorgt voor een uitstulping op de penis. Dit wordt ook een genital bead of yakuza bead genoemd. De balletjes zijn verkrijgbaar in 8mm, 10mm en ovaal. Nesh is een specialist in het zetten van boegroe en je weet bij haar dan ook zeker dat je goed zit. 
Boegroe balletjes

Hoe gaat het in zijn werk

We bespreken eerst samen waar je de boegroe wilt hebben. Hierna maken we het gebied goed schoon en maken we een sneetje waar de balletjes in gaan. Ook hier kan je meekijken naar waar de boegroe precies komt te zitten. De meeste mannen ervaren de behandeling niet als heel pijnlijk. We beginnen de behandeling pas wanneer jij er helemaal klaar voor bent!

Boegroe plaatsen

Nazorg van de Boegroe

Na het zetten van de boegroe leggen wij je alles uit over de verzorging. Deze instructies krijg je ook mee op een briefje, zodat je ze thuis nog eens na kan lezen. Denk bijvoorbeeld aan het verzorgen van het wondje en de checkup na 7 dagen. 

Meer informatie over Boegroe

Hygiëne

Al het materiaal dat gebruikt wordt voor het zetten van boegroe is steriel. Naalden en mesjes worden na gebruik vernietigd. Je hoeft dus na het laten zetten van je boegroe geen antibiotica te slikken.


Materiaal 

Onze boegroe zijn gemaakt van siliconen, hetzelfde materiaal als dat gebruikt wordt voor het maken van borst implantaten. Deze siliconen zijn ook echt gemaakt om voor langere tijd in de huid gedragen te worden en zijn volkomen veilig.

Siliconen zijn niet volledig hard. Je kan de balletjes qua gevoel het beste vergelijken met gummi-beertjes. Dit zorgt ervoor dat ze prettiger zitten dan bijvoorbeeld glas of staal.

Prijzen van de Boegroe plaatsing:

Boegroe:

Balletjes € 120,- per stuk

Ovaal € 190.- per stuk

Verwijderen per stuk € 50,-

Wil jij een Boegroe laten zetten?

Kom dan langs om over jouw idee te praten met Nesh. Je kunt gewoon langskomen in de shop zonder afspraak. Na 17:15u nemen wij geen Boegroe aanvragen meer aan. We willen namelijk de tijd voor je nemen en dit soort dingen niet haasten.  Kom je van buiten de stad dan adviseren wij je om voor je vertrek even te bellen om te kijken of alles op voorraad is.